håll hårt i din goda vän för där ute finns de gott om ormar

På två timmar blev jag plötsligt 300 kronor rikare (Y)
Ska ut och hälsa på Novelle nu, men känner verkligen inte för att rida.., men träna ska jag göra! hade tänkt mej ut och springa en sväng, men jag som har fått så enormt dålig kondition dethär året kommer troligen inte komma så långt (N) haha, jag borde nog städa mitt egna rum också, jajja det får bli nån annan dag, är på tok för lat för det just nu (a)

måste slavar för att överleva, haha

Eftersom att jag beställde Converse så har jag inga pengar kvar, ( vilket suger!) kommer ju inte få bidraget fören sista September.. (vilket suger ännu mer!) :/ så, jag ska ner till farfar medans han är och spelar golv, ska då städa lite medans han är borta och sen får jag lite klirr i kassan så att jag överlever ett litet tag till (Y) ^^ om jag hinner så ska jag rida lite också :) btw, min rygg är bra nu, och jag kan prata (Y) men hostar (N)
glömde att uppdatera igår, men jag gick i alla fall i skolan och efter de åkte jag och Carro med tre bussen till Söderfors och knäppte kort på en massa företag som vi ska använda sen i skolan, Adde tog fyra bussen och åkte med mej hem, vi gjorde inte speciellt mycket, kollade lite på The Back-up Plan, men orkade inte kolla klart, så det får vi göra nån annan dag :) har inte några planer för imorgon vad jag vet, men på fredag följer Andreas med mej hem och på lördag åker vi till Furuvik, hah ^^ väldigt längesen man vaar där! :o

~

Har inte så stor lust att åka till skolan just nu, men antar att jag måste, ont i ryggen har jag så ska ta alvedon, och rösten är fortfarande cp :/

WHO'S YOUR DADDY?!

jag tror jag dog! haha

när man kommer till öknen, då hittar man sand!

Var hos Andreas tills 3 idag, hade så satans ont i ryggen när jag kom hem så det seriöst kändes som att jag skulle svimma (har sträckt hela högra sidan), så slukade två alvedon och nu känns det helt okej igen (Y) ligger i sängen och kollar på tv nu, aja, vet inte riktigt om jag åker till skolan imorn, har börja hostat och rösten har bara blivit värre och värre :/ Btw, har beställt ett par svarta Converse nu (Y) Så dom kommer väl om ett litet tag :)

knarkar halstabletter i förväntan att få tillbaka rösten

min röst har blivit mycket värre, när jag verkligen tar i för att få fram några meningar låter det som att jag viskar! :( det konstiga är att jag inte känner mej sjuk eller någonting, har inte ens ont i halsen, rösten bara försvann.. aja, över till vad jag har gjort idag, red ju i Västanå, ramlade dock av, vi missförstod varandra lite men de är sånt man får ta ^^ kom hem för en liten stund sen, ska göra lite mag- och armövningar sen hoppar jag in i duschen, ska packa väskan och fixa sen åker jag vidare till Adde (Y)

g'natt

ska försöka sova lite nu, upp halv 9 imorn och åka till Västanå med hästen, ska hoppa en 90 bana och se hur de går :)

MangeMakers


riktigt gullig låt


Gårdagen vart lite annorlunda, haha ^^

Igår var de först skola, slutade halv 12 och gick till Andreas, klockan 2 drog jag till Ottilia och vi tog tåget in till Uppsala och drog på Inspark, kände ingen kotte men de gick fint ändå haha (Y) när vi satte oss i en soffa kom en anställd fram och frågade om vi ville komma backstage och roa Mange Makers, så det gjorde vi, dom var ritkigt trevliga och roliga typer ;) vi fick veta att de kommer en till låt, som ska handla om jul, och så fick vi se dom dansa och en massa annat kul ^^
de var ju sjukt längesen man dansade men jag klarade mej utan träningsvärk i alla fall, haha, kul var de :) men inte lika kul att de kom turkar, dock så hittade vi ju svenska pojkar att dansa med tillslut (Y) aja, vi åkte hem med 20 över 1 tåget och fick en ny kompis, haha eller ja, en full student som bad oss hjälpa honom att komma av i Tobo ^^ vilket gick mycket bra (Y) somnade vid 4 tiden och gick upp vid 11 imorse, tog ett tåget till Mehede och där kom mamma och hämntade mej, så nu är jag hemma och slappar sönder :) ska kolla på en mysig film och kanske träna lite senare (:
Nu blev det väldigt mycket text.. :/

drömmer jag, eller?

Det ska helt enkelt omöjligt att vara såhär underbart vackert perfekt snygg, de sjukaste är att han är från Sverige, SJUKT! man får ju rysningar fifan! han är ju ett väldigt gott ögongodis må jag säga! (a)

bilbingo,

Följde som sagt med Andreas hem igår, vi hade det allmänt mysigt och han fick för sej att vi skulle åka med hans föräldrar på bilbingo i Strömsberg, vilken vi gjorde ^^ vi vann inte ett ruttet öre, men hans päron vann några hundra i alla fall (Y)
Dagens skoldag kunde inte varit segare, jag trodde seriöst att jag skulle dö utav tristess! efter skolan följde jag med Adde hem en snabbis sen tog tåget till Mehede där mammsi kom och hämntade hem mej (: ska träna lite nu sen blir de en dusch och sova, är sjukt trött

Vore nog bättre om jag lämnat och glömt kan inte få dig ut ur skallen som en hjärntumör

Nu har jag städat en massa och när mamma kommer in igen blir de klirr i kassan! :] Har nog inte berättat det men jag vann en FRIBILJETT till Inspark! :D Awesome!
aja, planerna dagarna framöver är att följa med Adde hem imorn och sova över till Torsdag (sovmorgon!!) , sen bara vara hemma på Torsdag och slappa, Fredag bär det iväg till Inspark med Ottilia och då sover jag över hos henne till Lördag, då kanske jag träffar Becca om jag har tur och på Söndag ska jag och mamma till Västanå och hoppa, efter hoppningen åker jag till älskling och sover över till Måndag :)
Det blev lite mycket text där, hoppas det blev förståligt, hah! ^^ ska nu packa väskan, träna lite och sen tar jag mej en lång skön dusch

Pulsen rusar, huvet känns lätt som en luftballong

Nu har jag städat igenom hela skåpet som står i badrummet, det tog riktigt lång tid! haha ^^ ska fortsätta städa hela huset imorn och ska satsa på att bli klar då ganske snabbt så att jag hinner träna, vilket jag inte hann idag :( ska ta en kopp te, försöka bestämma vad jag ska ha på mej imorn och sätta på en film (: hörs hej!

forgive forget it's a lesson that we havent learned yet.


cashewnötter är fan de godaste som finns!

Regnet öser ner och jag sitter i myskläder och mummsar i mej cashewnötter! :] har haft en mysig helg hos älsklingen min och känner att jag vill stanna där för evigt, (a) det är sjukt skönt att vara där (Y) Ska göra lite nytta och hjälpa till hemma nu, sen äter jag nog och tränar lite (:

söndag

Idag har jag och Adde tre månader, (Y) han drog nyss till sin samling, ska ner och duscha nu sen ska jag ner dit jag å och kolla när han spelar (:

titta när jag dansar

dagens klädsel jao, hah :) slutade halv 12 idag så pappa kom och hämtade mej, gick in på monique och köpte en kjol och gick upp i dendär butiken där uppe och köpte en kokos perfym, den luktar mumms (a)
anyway, ska börja packa och tänka igenom allt så att jag inte glömmer att ta med någonting, ska nänmligen till Andreas runt 5 och kommer bli kvar där tills på måndag, så det kommer troligen bli en väldigt dålig uppdatering ^^ för er som inte visste det så har jag och Andreas 3 månader på söndag, grattis till oss (a) hah

07:00

vakna. klädde på mej. åt frukost. datanörda. och nu ska jag fixa mej :) platt hår idag, kommer säkert upp outfits bilder senare på dagen, hörs hej! :)

i won't fucking stop !

Gud va mycket egobilder det blir på mej på bloggen nu, men liksom, bloggen är ju om mej så, haha (Y) känner mej så egocentrisk x) men annars vet jag inte vad jag ska ta kort på eller så, några förslag? :o aja, har tränat nu och ska ut till mamma och mocka hagen lite nu, byebye!

dagen börjar med att jag vaknar en timme tidigare, yippie

Håret blev helt ok, men lockarna blev helt cp, haha, vet inte om jag kan fixa de heller, för hur ska jag hinna det liksom ;o anyway, ska datanörda här en liten stund sen ska jag upp och äta frukost (:

tänk om håret ser förjävligt ut? :o

Nu har jag nyslingat hår men eftersom att jag har flätor för att jag ska ha lockigt hår imorn (vilket jag inte haft på  tusen år) så vet jag inte hur det blev ^^ lite spännande, aja, skolan börjar 10 imorn, ska åka in dit med Johanna och Rikard, kommer komma dit typ en timme tidigare menmen, kommer troligen överleva ännu en skoldag (Y) jajja, nu ska jag ställa klockan och kolla på lite Family Guy  avsnitt, sen ska jag försöka sova :)

sommarminnen


Eric Amarillo 50 kvm


första skoldagen är avklarad

Idag gick jag upp 7, var tvungen att åka moppe till Tierp, mamma hade tagit ledigt och är i stugan, anyway så tycker jag att det känns bra på Högbergs (: nu har jag varit hemma en liten stund och hunnit äta mat och så, ska städa lite nu och ikväll ska Johanna slinga mitt hår! ;) btw så hämntade jag ut min väska idag, grymt snygg den är! :D

Beastly

ÄLSKADE filmen! men jag är ju halvt besatt av Alex Pettyfer så (a) haha (; känner att jag skulle kunna kolla på denhär filmen tusen gånger om! ber er alla att kolla på denhär filmen! :D

17 Again

Kollade nyss klart på denhär filmen, den va typ som jag förväntade mej (Y) värd att kolla på :)

besatt av alla barnen skämt, det är ILLA

Jag gick när klockan slog 10 och nu har jag ätit frukost, ska kolla lite på tv nu sen träna lite och ta en dusch och fixa tills imorn, helt sjukt att det är sista dagen på sommarlovet idag! :(

Gamla godingar!

Snook - Kommer ifrån & Längst fram i taxin

(N)

kollade nyss på denna film, den sög..

The Last Song

Kollade nyss på denhär gulliga filmen, den var faktiskt bättre än jag förväntade mej (Y) ^^ ska vila lite nu sen blir de träning (:

finfin natt mä fina lirare

Vid 10 tiden igår började min cykling hemifrån till Hjällsjön, där var först Hanna, Freddie, Maja och Becca, jag fixade en brasa och vi satt och hade det trevligt, lite senare kom Emil, Joey, Mäki, Gren, Juppa, Alex och tre styckna Ryssar som fiskade ^^ men dom sög så dom fick inge fisk x)
Vid 3 tiden kom jag, Hanna, Becca och Maja hem till Freddie med honom och tände på bastun, vi bastade och hade det jätte mysigt! Sov dock inte så väldigt bra, haha ^^ men kommer troligen somna som en stock ikväll ist ;)
Aja, kom hem för typ en halvtimme sen, vart ju typ 2 mil för mej att cykla hem men det kändes faktiskt mycket kortare (Y) Ska göra mat och kolla på film, sen tyränar jag nog lite och så (:

WALLPAPER - #STUPiDFACEDD


WALLPAPER - Shotgun


Min björnetröja & jag

Gick upp för en halvtimme sen och åt frukost, nu har jag plockat ur och i diskmaskinen och ska snart träna lite, ska cykla på träningscykeln ett tag och sen göra många många övningar (Y)
Aja, dagens planer är att åka till Andreas efter han har jobbat klart och vara kvar där tills söndag :) så kan tänka mej att det inte kommer bli någon uppdatering fören söndag ^^

Dagens inköp:

Som väntat så är jag nu nästan helt utan pengar, har 500 kronor kvar att leva på tills sista September, haha!

väskan är, beställd! (Y)

kom nyss hem från Gävle, och eftersom att jag itne hittade nån väska så beställde jag nyss denhär snyggingen! KÄRLEK PÅ'T

slänger in några egobilder innan jag drar mej iväg

det har blivit väldigt mycket bilder som jag tunnat ur färgerna på på den sista tiden, liksom halvt svartvita ni fattar, men det är bara för att jag helt enkelt är kär det (Y)

9:AM waking up in the morning

Nu har jag hunnit ätit frukost, tränat lite och duschat (Y) jag och Carro ska mä 1 tåget från Mehede till Gävle, hon ska ta hål i öronen och sen kommer vi väl troligen gå runt på nian lite (: åker sen hem med mamma runt 5, 6 tiden ^^ Rider nog en sväng när jag kommer hem igen och kanske åker vidare till Tierp ikväll och är med Adde :) men vi får se hur det blir ^^

Black Swan

Var ute på en lång promenad i lite mer än en timme och sen kollade jag på Black Swan, en riktigt underlig men ändå bra film, skulle dock inte vilja se den igen ^^

kände för lite förändring

gjorde en ny snabbis header på 2 sekunder och bytte bakrundsfärg till svart, tumme upp eller tumme ner?
ska dock göra en bättre header snart (Y)

peace out!

Jag som är expert på att tycka synd om mej själv sitter och grubblar över att skolan snart börjar igen, och att vintern snart är här, jag har knappt någon aning om vilka som ska gå i min klass (ekonomiprogrammet på högbergs) eller vad jag ska ha på mej första dagen.. känns som att allt har gått på tok för fort och att jag inte hunnit med någonting alls på dethär lovet.. ångest

anyway, jag var ute en stund och knäppte kort, och kloka jag råkade radera alla kort när jag skulle gå in.. haha! så jag tog då några snabba kort på de närmaste objekten jag kunde komma åt ^^ aja, nu ska jag äta, sen klä på mej träningskläderna och göra någon nytta!

hemma ensam och har ingenting att göra alls

Igår åkte jag till Ottilia vid 3 tiden och vi drog ner till Tirk klockan 6 och hjälpte till med tävlingsboxarna tills runt 9, sen följde jag med henne hem igen och vi kollade på en film, slutade med att jag kom hem halv 12 (:
Och idag då, jag vaknade vid 11 och å frukost och så, har suttit vid tv'n ända tills u och känner att jag måste hitta på någonting, känner för att rida eller kanske knäppa kort.. ^^ aja vi får helt enkelt vänta och se vad jag nu väljer att göra (:

No Strings Attached

Kollade nyss på denna ursöta film ^^

hoppla hesten !

Igår kom Andreas hit på kvällen och sov över tills idag, efter han åkt kom Carro hit och umgicks lite med mej, sen efter hon också åkt så åt jag och vid 8 drog jag och mamma ner till ridhuset och jag hoppade Novelle i en timme, det gick faktiskt oväntat bra! ^^
känner att jag inte klarar av att inte fika som jag lovade mej själv att göra, men, tiden framöver ska jag inte äta godis och sånt, men mitt fika kan jag bara inte leva utan (a)

transformers 3

Kollade nyss på transformers 3, jag tycker att den va bra och värd att kolla på ^^

we all learn to make mistakes

Andreas och jag har varit med lite olika folk och badat en massa, är helt bränd på min näsa så ser ut som Rudolf med röda mulen.. haha, igår satt vi med en massa folk vid Trollsjön med en brasa och gitarr (: kom inte till sängs förrän 2 och eftersom att jag gick upp 8 imorse för att vara i kiosken på tirk mellan 9-11 så är jag bra trött!
kom hem halv 12 (: mormor och morfar är här och fikar men jag har ju slutat fika och äta godis (Y) dock så tog jag två After Eight igår, men får ta och träna idag så att dom bränns bort igen, hah

i feel so close to you right now it's a forcefield


you always keep passing me by


beware, soon I am a bodybuilder

hah känner mej lite stolt över mej själv som tränat i en och en halv timme (a) ska cykla lite till nu och sen ska jag ta en skön dusch!

Framåt för evigt, du och jag ska dit

Vart uppe i precis en timme nu, så känner att det är dax att äta frukost och gå ut i solen! ska städa lite här hemma och träna, och lite senare idag bär det iväg till Adde, blir troligen kvar där tills på lördag (: så uppdateringen kommer vara väldigt dålig under helgen!
på söndag ska jag stå i kiosken på Tirk, har pass mellan 9-11, riktigt jobbigt!

gårdagens mongobilder


"det blir ju bättre dä"

Gårdagen blev lite annorlunda ^^ pappa vägrade att hämnta från ön så alla våra planer gick i stöten.., tills Idas mamma sa att hon kunde skjutsa, yeeey ;) så jag Ottilia och Ida åkte till ön och hittade lite nya kompisar ganska snabbt, jag som är så dålig på namn kommer bara ihåg två stycken namn av alla, David och Henrik  tiden rullade på rätt snabbt och Idas mamma skulle komma runt 12, 1 någon gång, men som tur var så kom min älsklings Andreas till ön så jag kunde stanna där med honom och åka med honom sen  träffade Simon som jag har saknat sååååå mycket! blev rikigt glad över att träffa honom! (: aja, natten slutade med att jag, Andreas och alla följde med hem till Matte,
aja, vidare till dagen som har varit, en onsdag om jag inte minns det helt fel ^^ vid 1 tiden åkte Stoffe Persson Matte Adde och jag till stranden och badade, det var riktigt varmt och kändes som att man var utomlands! jag kom hem vid fem tiden, precis när jag kommer in så får jag ett sms utav Joey som frågar om jag vill bada med dom i Untradammen, och det ville jag såklart ^^ badade där tills klockan vart sex och har varit inne och nördat dator sedan dess (a)

Paramore - Misguided Ghosts



Känner att det är dax för ett återfall på Paramore nu.. (a) ÄLSKART

stek med evabus

Ottilia åkte hem vid 12 och redan när klockan var ett så kom jag fram till Mehede (: Eva och jag var på badet och solade lite, prata som vanligt om många minnen och sånna roliga saker ^^ Eva skulle på träning så jag fick lite snålskjuts hem till mej,

nu ska jag försöka övertala pappa att hämnta Ottilia mej och Ida på ön inatt.. hittills har det inte gått så bra.. :/ aja, jag överlever nog en hemmakväll om han inte ger med sej.. jaja, får tjata lite till på honom efter jag har städat mitt rum


Scream 4

kollade som sagt på Scream 4 med Ottilia igår, trodde den skulle vara läskig men hade fel, den var för det mesta förutsägbar, haha ^^ men värd att kolla på tycker jag att den är

home sweet home

Jag och Ottilia kom nyss hem från Tirk där vi tvättade tävlingsbommar, inte det roligaste ^^ planerna framöver är att bada och kolla på Scream 4

.

Ottilia kom nyss hem till mej, vi hade tänkt bada men nu blev det lite molnigt.. så vi ska kolla på Super 8 istället (:

RSS 2.0