mundian to bach ke

Dagens outfit där uppe, och en turklåt under (Y) hah, kom hem för typ en halvtimme sen, ska göra min juridikläxa nu, blev aldrig av igår.. (a)
ska till Stockholm mä skolan imorgon, jag har inte så stor koll på vad vi ska göra där, men vet i alla fall att vi ska åka dit med Sam och att jag ska med Ottilia hem efteråt ^^ ska sova över hos henne och sen på fredag ska vi iväg till stan och handla lite smått och gott! sen får vi se vad som händer :)
anyway så kommer det nog ta nån dag till nästa uppdatering, så hörs hej!

stjärnorna finns här


wanted from bikbok


dagens svartvita prick

När jag kom hem så var det så fint väder så bestämde mej för att ta en liten tur med kameran i trollskogen, men batteriet dog rätt så snabbt och orkade inte hämta de andra.. heh
borde egentligen sitta och göra min juridikläxa nu, men orkar bara inte.. (a) fy på mej! hah :) ska gå och göra lite mat att stoppa i magen nu, sen har jag ingen aning om vad som jag hittar på

wanted from gina


Hade nyss klassråd, fett segt, ingen hade några frågor eller någonting.. aja ska fortsätta med företagsekonomi nu, hörs hej (:

i wanna take a ride on your disco stick

Slutade skolan 2 och gick till älskling och var där tills fem tåget (: vi gick och köpte cashewnötter och fanta, mumms (a) aja, mamma kom och hämta mej i Mehede halv 6 och när är jag här hemma (: vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, tror jag läser lite ur min bok eller nått

kollade på den här gulliga filmen för nån dag sen, tycker den va bra (:

wanted from KappAhl

inte för att jag brukar köpa saker på KappAhl, men tog mej i alla fall en titt på deras sortiment (Y)

efter min springtur så hoppade jag i mina ridbyxor och tog en mysig barbacka tur i skogen mä Novelle, och så har jag hunnit städat lite här hemma också :) blev inga kort tagna idag, men de kanske kommer, snart ^^

pigg och glad, ett jävla mirakel

Vaknade för en halvtimme sen, fint väder ute så dagen kunde inte börjat bättre! ska ut och springa snart och sen funderar jag på om jag ska fotografera lite ute, nu när det är höst och allt ^^ men vi får se hur det blir :)

älsklingen min ramla ihop.. stackarn

Jag var ju ute och red på Novelle, red i ridhuset i kanske 30 min, sen tog jag en liten runda i skogen, det gick fint
på hemvägen måste han fått något slags kolikanfall för han la sej ner och försökte rulla, så jag hoppade av och slet upp honom, gick så fort jag kunde hem och slet av sadeln, gick ut i hagen och tog av tyglarna och han bara la sej ner först.. sen började han rulla och rulla och rulla, och tillslut reste han sej upp och såg pigg ut igen (Y) tog kanske 20 minuter, inte det roligaste precis :/

wanted from hm

skulle inte sitta helt fel! bara pengarna som saknas..

Jägarna 2

Igår var jag och älsklingen min och firade hans lilla kusin, sen blev det Jägarna 2 mä Eken och Linn (Y) Det var riktigt bra men lite förutsägbar, klart värd att se (:
Kom hem för en liten stund sen, ska ut på en ridtur med hästen (vilket händer på tok för sällan) och sen ska jag bara slappa sönder här hemma ^^

sista lektionen nu då (Y)

Hade svenskaprov imorse, gick fint! (: kollade på film på psykologin och nu har jag företagsekonomi :) sen slutar jag (Y)

Wordfeud

skulle ju ut och springa jag, men la mej istället ner i sängen och bara låg, efter ett tag kändes det meningslöst så jag började spela Wordfeud och kunde liksom bara inte sluta.. (a) aja, nu ska jag ta mej en lång skön dusch sen ska jag packa väskan (Y) ska ju till Adde imorn (:

kärlek på't

slutade 3, tog fem i 4 tåget till mehedeby och nu har jag hunnit kommit hem och ätit, ska nog lägga mej och vila nu, sjukt trött, sen blir de nya tag och en springtur (Y)

trött satan..

Adde och jag kollade på Limitless igår, den va lite underlig tycker jag.. men helt okej (Y)
nu sitter jag i skolan mä Ottilia och Carro, eftersom att tyskaläraren är sjuk så har vi 80 minuters håltimme... hänner att jag lika gärna kunde stannat hemma! segt sata .__. just nu vill jag ut på äventyr men mina två små potatisungar och jag kommer inte på nått att hitta på (N)

det här är en big mamaa!

Sitter här i sofforna med Ottilia, vi skrev nyss lite tyska och nu ska jag läsa lite, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, hah, är ju en bra stund kvar tills min bebi slutar (N)

08:29

Har ju lite sovmorgon idag, börjar fem över tio :] skönt skönt, känns dock lite onödigt att åka till skolan för att ha två lektioner x) aja, slutar fem i ett och ska vänta på Adde som slutar typ kvart i fyra (: ska försöka plugga lite med Ottilia under den tiden, men vi får se hur det går ^^ sen åker han och jag hem till mej, och hittar på nått, ska slänga på mej lite kläder nu och äta frukost, hörs hej!

Alkaline Trio - Nose Over Tail

jag har plockat undan lite på rummet så hittade jag mina gamla brev, så jag satte mej ner och läste igenom alla.. (a) och känner att de inte är nån mening att fortsätta städa just nu.. hah, får göra det någon annan gång,

min motsats, perfektion

Rosie Huntington-Whiteley,


sjukt slut i hela kroppen.. (N)

Var ju skola idag då, hade håltimme på tyskan i 80 minuter och så slutade vi tidigare så jag hann hem en timme tidigare än vad jag annars skulle (Y) kom hem, nörda lite dator och nu har jag sovit i 1,5 timmar, känner mej fortfarande helt slut i kroppen och skulle behöva sova mycket mer, men de går ju inte har ju saker som måste bli gjorda också! ska dammsuga huset och göra ett försök på att städa mitt rum lite också, vi får se hur mycket jag hinner med (: hade tänkt träna idag också men det kommer jag verkligen inte hinna eller orka med (N)

bra trött..

sitter i skolan, har varit här ett tag nu, börjar snart, är sjukt trött (N) så, hejdå..

...


det är nog så, att du betyder allt och lite till.

Efter skolan blev det en fika med Ottis och en riktig utvärdering utav helgen (Y) åkte med fem över fem tåget till mehedeby och åkte hem med mamma och johanna sen, åt lite mat och sen gick vi ut på en promenad med Asta och pratade lite till (: hon tog nyss moppen hem och nu ska jag duscha, sen ska jag försöka få ihop en liten historia sammanfattning, jobbigt värre! juste, är fotografering imorn, känner att jag kommer se ut som en skithög, uush hatarT..



snart skola då.. (N)

fem över halv 10 bör det av till skolan, kommer komma en halvtimme för tidigt till skolan .__. aja, börjar ju fem i halv 11, jajja ska ta en kopp cappuccino nu, (Y) :)

mysgrillning (Y)

kom hem från Söderfors för en liten stund sen, jag Simon och Jonatan åkte ut med båten och grillade på en ö (: mysigtmysigt, dock lite läskigt att åka hem på moppen.. (a) hah

nu blir de ut på promenad med asta

Jaa, här har det varit dålig uppdatering ser jag (N) men de ska jag bättra mej på (:
jajja. i Fredags var jag och Ottilia på fjortisinspark, haha, va lite allmänt crazy och garva sönder åt två tjockisar, fint de! ;)
sov över hos Ottilia och dagen efter kom pappa vid halv 10 och hämtade hem mej och älsklingen min, mot kvällen åkte vi rakt ut i skogen i älvkarleby till skidklubben och va på förlovningsfest, blev lite crazy, hade lite kul, hände lite skit, men kom i alla fall helskinnade hem tillslut (Y)
adde åkte hem för en stund sen, (N) känner mej nu som en foreveralone-människa, haha, aja nu har jag blivit tvingad att gå ut med Asta så bara att lyda då, även fast man knappt orkar står upp.. haha?

Rebecca Black..?

har sytt in två jeans och ett linne nu, de blev helt okej (Y) ska ta en cappuccino nu, sen ska jag väl försöka sova :)

jag är en nolifer.. (Y)

Försov mej bra mycket imorse! Vaknade av att pappa frågade varför jag inte gick upp, sen hoppade jag upp ur sängen och hela mitt vänstra ben hade somnat så jag ramlade.. sjukt läskigt kändes det! (N) hade en kvart på mej, så skyndade sönder och hann i alla fall med bussen :)
Slutade inte förrän 3 idag, anyway så följde jag mä Ottilia till Monique en snabbis och sen tog vi en fika på Konsum och pratade lite (Y) tog fem över fem tåget till Mehede där pappa kom och hämtade hem mej, så nu är jag här och nördar dator som alltid, ska försöka göra lite nytta nu, och kanske koka ihop nått ätbart till min mage (Y)

they call me slimi jimi bubby boy

(sexigmobilbild) fem i halv sex drog jag iväg på en springtur, blev ute ett tag (Y) rätt skönt att komma ut lite ändå, borde göras lite oftare! aja, ska städa undan lite kläder som ligger hullerombuller på golven i hela huset, sen ska jag väl sova :)
Imorn äre då skola först, sen ska jag med Ottilia hem ett tag (Y)

I need you to know

Igår skulle jag iväg till Älvkarleby med Ottilia och kolla på film, men var på tok för trött.. stannade kvar hos Adde istället (Y) aja, slutade fem i ett idag, kom hem typ tjugo över (: ska ta en cappuccino nu och göra lite läxor, sen ska jag försöka röra på mej lite
Natalia Kills - Free ft. will.i.am
The Wanted - Glad You Came
två små låtar jag smått gillar 

hajhaj

Sitter nu på första lektionen, företsgsekonomi :) är sjukt seg i skallen, hann inte äts frukost för jag försov mej lite (N) ser ut som en munk och aah, allt är bara blää.. aja, slutar halv 3 idag och efter skolan ska jag till adde, om han känner sej bättre så ska jag sova där,

du försöker sätter käppar i hjulen..

Känner mej väldigt nere just nu, (N) aja ska i alla fall duscha nu

fin låt må jag säga (Y) Ison & Fille - Örfila Dig Själv

livet är dyrbart, se det som en gåva

Slutade två idag, så tog Mehede bussen och så hämtade mamma mej vid gamla e4an (: kom hem vid halv tre och har hunnit äta och nu har jag nästan skrivit klart min engelska läxa (Y) aja, ska ut till ridhuset och hjälpa mamma när hon ska hoppa nu, hörs hej! :)

trött tjej

här ser ni en inte så pigg tjej.. haha har nyss ätit frukost och ska nu packa idrottsväskan och sen fixa men lite (Y) tar bussen från mehede som är framme 10, börjar ju 10.25 på måndagar (:

låten jag aldrig någonsin kommer att tröttna på! kärlek på'T


kärleken river alla murar ,

Gårdagen blev inte precis som förväntat men slutade helt okej ^^ drog en snabbis till Andreas innan mamma hämtade hem mej, ko hem lite efter 5 och har nördat dator sedan dess, (no-lifer) aja ska in i duschen nu, sen ska jag skriva engelskauppsats :)

gårdagens sköna lirare


ut på äventyr

Ottilia och jag kom nyss hem till henne, det blev bara vi två igår då Carro inte kände sej helt bra (N) men vi hade de bra kul ändå! ^^ vi ska fixa oss lite nu, sen ska vi träffa några sköna lirare (: blir Kulturnatten sen (Y)

zzznark

Slutade för typ tjugo minuter sen, sitter i skolan och väntar på att Ottilia ska sluta, är så sjukt trött så att jag skulle kunna somna seriöst, aja, hon kommer väl snart så ska gå och lämna datorn nu, hejhej

mobilen ville inte ladda

Igår när Adde och jag skulle gå och lägga oss ville inte min mobil ladda, så jag tog min gamla, och gud vad det kändes fel :o aja, gick i skolan, följde med Ottilia till biblioteket, sen tog vi en fika, tog tåget, en kille spydde på toan! kom hem vid sex och nu sitter jag här, och mobilen laddar igen (Y) *megalycklig*

snodde listan av Ida-slida

- Tio frågor om dig själv
namn? - Josefin Heléne (Olga) Johansson
när fyller du år? - 14 april
några piercingar? - öronen
vilken årstid är bäst? - sommar

är du singel?- nej
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp bredvid adde
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag säger det jag tycker
vad är du bra på? - att tänka för mycket!
vem älskar du mest på denna jorden - det måste vara Johanna, sen Adde och tätt intill kommer Ottilia 
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

 

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Johanna och Ottilia
vem är den galnaste /roligaste av dina vänner? - mångamånga
vem är snyggast av dina vänner? - de förblir en hemlighet
vem är mest partyprisse? - Ottilia
vem är den du helst har filmkväll med? - Andreas
vem av dina vänner är sötast? - svår fråga där !


- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Johanna
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jodå
vem är farligast i din familj? -  jag
vem ser roligast ut i din familj? - jag
vem är coolast? - pappa, haha
har ni något husdjur? - katt, häst
vem har du mest gemensamt med? - Johanna
vem står för underhållningen? - jag
vem sover du oftast med? - Johanna, men det är väldigt väldigt sällan

roligaste kvällen med familjen? - vaaa?

 

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - skola
vad ska du göra nu? - träna en stund, duscha, kolla på film, sitta vid datorn & sova
har du gjort något dåligt idag? - inte vad jag kan komma på, hah
vad har du ätit idag? - mackor, skolmat, pannkakor
har du duschat idag? - nej
är du trött nu? - ja
vad händer imon? -  skola, spakväll
går du i skolan? - nej
har du varit i skolan idag? - ja

 

 

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - Jimmy

 

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - typ en timme sen
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - typ en timme sen

 

-SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja, men inte idag
Använder du vax? - nej
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - väldigt sällan
Använder du hårspray? - inte ofta
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray?- nej
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - väldigt sällan
Uppsatt hår eller hängande? - både och
Plattar/lockar du håret varje dag? - nästan
Duschar du varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej


-KÄRLEK
Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - ja
Har du ett förhållande? - ja
Är du romantisk? - hmm, inte speciellt tror jag, kanske nån gång ibland


Juridik

Sitter här med min lilla klass och har Juridik, är klar med uppgiften så nu tänkte jag va så busig och skriva ett inlägg ^^ igår följde jag mä Ottilia till umo sen följde jag med Adde hem, syster kom dit vid sex tiden sen åkte alla vi med hem till oss med Rikard :)

träffat en sexybabe idag !

Idag följde jag mä Becca efter skolan, vi pratade på om allt möjligt, kollade på tv och tillslut gick vi hem till Pontus och umgicks lite mä honom och Emil (: vi kollade på en film och hade det riktigt mysigt! planerna för imorgon är oklara, aja, ska gå och lägga mej nu, g'natt

I'm sorry, but I don't want to go

I can't afford this heart
Still I am responsible
If it will fall apart

Believe me, I don't want to go

You won't believe it's true
When I tell you 'bout my feelings
And what you're supposed to do

I'm sorry, but I don't want to go

But baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe you've listened
I see it in your eyes that you're listening
Do you even understand 
I have to let go of your hand
I have to let go of your hand


And then you believe in me
you took me by my hand 
and told me that I made you free
I need you
I need you to know

As always I just can't cry
I don't know the answer
but I've always wondered why
today, I know, today

Cause baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe you've listened
I see it in your eyes that you're listening
Do you even understand 
I have to let go of your hand
I have to let go

I would like to believe you were right
And if I told you
Would you go there tonight

Cause baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe you've listened
I see it in your eyes that you're listening
Do you even understand 
I have to let go of your hand

jag ruttnar i helvetet!

Fixade nyss min bärbara skoldator så att jag kommer in, men nu är det så att jag inte hittar mitt och Carros Företagsekonomiprojekt.. jag måste ha sparat på fel sätt eller nått! :( så nu måste jag och Carro börja om från heeela början .__. känner att min morgon blev allt annat än lyckad! aja, har snart första lektionen, får hoppas att resten utav dagen inte blir lika misslyckad! se yaa



kommer vi att dö i detta oväder?

gick upp fören 10 minuter sen sådär, blev inte så glá av att kolla ut och se dagens väder, pissväder med andra ord! jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej för att inte frysa eller någonting, panik! :o
jaja, har ingen engelska sista timmen idag så slutar fem i halv 2, ska men Becca hem efter skolan (:

ELEKTROPOP

så himmla skön! ;) haha!

jag tar nu tag i slangen och börjar suga för fullt!

Hostar som en jude :/
aja, ska ta och städa nu, så fram mä damsugaRn!

I wish you were a little bigger, not just big but really fat

inte världens bästa och vackraste precis, men hoppas dom duger! :)

jag fick en idé!

Och gjorde en ny header, den blev inte riktigt som jag tänkt mej men den duger bra ett tag, hoppas det inte bara är jag som tycker så! hah, släpp lös era åsikter(!!!!), de är riktigt tråkigt att driva en blogg och knappt få nån kritik (a)
nu ska jag i alla fall föröka att lägga upp mera bilder och sånt istället för att bara skriva långa tråkiga texter (som kasnke ingen har tid att läsa?) och börjar då med en jättefin bild på min rumpa! riktigt gó tycker jag att den ser ut (ironisk)

everyday’s a gamble motherfucker, tough luck

Kom ut ur duschen för en liten stund sen, har kollat på Idol och känner att jag hatar dendär skäggiga gubben, haha (a) ska unna mej en go cappuccino nu, sen ska jag väl sova :) börjar fem i halv 11 imorn, riktigt skönt (Y) eftersom att jag har sträckt ryggen så måste jag vila ett tag, så får inte va mä på idrotten ^^ så kommer sluta kvart över tolv, haha (:

satans onyttig helg, de ska vi ändra på!

Min bebi åkte hem för en liten stund sen, vi har varit jätte onyttiga hela helgen och ätit chips, godis, glass och pizza, riktigt gott va de! :D aja, ska börja om  på mitt godisförbud nu och se hur länge jag kan hålla mej denna gång,
Igår vi åkte till Furuvik med mamma, pappa, Johanna och Rikard, vi kollade på djuren och åkte sjörövarskeppet, kände mej riktigt illamående efter det så åkte bara den och slänggungorna en gång var ^^ har haft det jätte mysigt hela helgen och känner mej riktigt övergiven och ensam nu när han åkt (N) anyway, nu ska jag göra lite nytta här hemma! städa rummet och sy in lite kläder :)

gomorgon..

kom till skolan för en halvtimme sen, surt. är riktigt trött och vill bara lägga mej och sova :( aja, har ju bara tre lektioner idag så jag borde överleva.. anyway, Adde och jag ska först hem till honom efter skolan sen ska vi med 5 tåget till Mehede så kommer mamma och skjutsar oss hem till mej, vi får se vad vi hittar på, (Y) aja finns itne så mycket mer att skriva nu så, vi hörs

ont satan i ryggen :(

glömde att säga det, men Johanna och Rikard är förlovade :) GRATTIS till er båda ^^ ska hoppa in i duschen nu jag

snopp?


jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

Linnea Henriksson - Väldigt Kär/Obegripligt Ensam

love it

RSS 2.0