Mac Lethal (Y)

har fått honom på hjärnan.. :o




gråter men vet inte varför

varför är det såhär? varför mår jag dåligt? varför kan du inte vara här? varför känner jag som jag gör? vad är det med mej?


girlpower!

lite bilder på mej ottilia och helena sen i fredags (Y) :) <3 älskar er brudar! :D



☻Dag 13 – Den här veckan

Eftersom att det är första dagen på en ny vecka så tänker jag berätta om veckan som varit (Y)

Jag har haft matte, fysik och buddhism prov, ridit och sovir hos ottilia från fredag till lördag :) vi åkte till söderfors i fredags, det va ganska öde där, men träffade lite folk iaf (Y)

tv och dataaa

som jag skrev för 5 och en halv timme sen så sög denhär dagen sönder helt enkelt (N) hehe (a) satt bara vid datorn heeela dagen och kollade på tv.. riktigt tråkit :( haha, ska vel försöka hitta på nått roligare imorn (:

världelös dag

jag har bara suttit vid datorn och kolla på tv hela dagen nu, och kommer nog bara göra det resten av dagen mä .__. har absolut ingenting att göra :o aja, ska hoppa in i duschen nu..

☻Dag 12 – I min handväska

Jag använder inte handväska.

kanska ska sova.. snart

ska nog ta mej en snark snart ^^ haha <3


du sind so nett

jag är jätte trött, men går inte och sover.. varför då kan man undra? haha <3

det var jag - familjen



bra låt! (a)

☻Dag 11 – Mina syskon

Jag har bara ett syskon, Johanna Johansson som fyller 18 år den 23 mars :) vi har våra upp och ner dagar men i slutänden vet vi att vi älskar varann och alltid kommer att göra det <3


om jag kunde drömma.. (a)

Jag kom nyss hem från Ottilia :) Vi var ju söder om forsen igår, och hade en trevlig dag (Y) <3 vi fick skjuts hem i en epa av Trässmans :D *popcorn popcorn!* nu har jag och mamma bestämt att jag ska städa huset (n) och att jag kmr få pengar för det (YYY) I like it!

livet är som en bok, och just nu en början på ett nytt kapitel.. <3

ottilia (Y)

nu sitter jag vid ottilias dator ^^ vi har ätit mat och ska fixa om sminket snart (: vernerus är snart påväg hit mä (Y) ;D

☻Dag 10 – Det här hade jag på mig idag


sämsta svaret, men eftersom att jag är hos ottilia nu så lägger jag in ett tidsbestämt inlägg elr vad man nu säger (a)

gonatt :)

nu har jag packat det mesta som jag ska ha med mej till ottilia imorn :D <3 me har inte pluggat... hehe men det går nog bra iaf! :) hoppas jag ;) för jag pluggade förr (Y)

datorn dampar loss

min dator krånglar as mycket :o fattar inte vad det har för fel :s ååh! blir galen... har lust att hugga sönder den med en yxa (Y)

tröjan kom på posten nyss (Y)

kom hem och såg att det va paket i brevlådan, min tröja har kommit, yey (Y)


☻Dag 9 – Min tro.

eftersom att jag inte är religiös och vet inte hur annars jag ska tolka "min tro" så har jag absolut ingenting att skriva här.. x)

får inte in nått i skallen



har pluggat lite fysik nu, har ju prov imorn (N) aja, får väll hoppas på det bästa helt enkelt..

köp inte SB12 boost, köp extra eucalyptus

 
jag snodde en SB12 boost av pappa imorse, den sög totalt! Ingenting va bra :o (N)

så istället rekommenderar jag STARK extra eucalyptus, som jag nästan alltid har med mej i bakfickan (Y) :D <3 smaken är stark och räcker länge, love it!


kakor och saft på slöjden

skolan idag va heeelt okej :) på sista lektionen, asså på slöjden så gick jag och helena och köpte kakor och saft (a) vi satt och åt hela lektionen och eftersom att typ ingen ville ha så åt vi upp nästan allt själva, haha :D aja, vi satt mä pontus där och han handvirkade ett armband *hmm*en kuk*hmm* den var ju vääldigt fin! :)



☻Dag 8 – Ett ögonblick

i ett ögonblick  trodde jag att du gillade mig.. tanken skrämde mig lite, men jag fortsatte som att allt var som vanligt och det visade sig inte vara någonting, det lättade mig (Y)

      

gonatt

ska sova nu jaah :) kollade nyss på det senaste avsnittet av Chuck på tv6play (Y) som vanligt så ägde det sönder (a) hihi, btw, när jag red så va novelle duktig ochf rammåt :) *tummen upp*


sweet stuffs



           



knäppte ju lite kort på hästarna i förrgår :) tycker dom blev riktigt söta (a) ska vänta på att mamma ska komma hem, då ska vi äta och sen ska jag ut och rida (Y)

dagens




kom hem för ungefär 20 minuter sedan :) hade matte prov i skola idag, kommer väll bli godkännd men kan inte hoppas på någonting bättre.. :/ (N) siv kom och pratade idag också, jag kommer inte ihåg ett skit utav vad hon sa (a) men men, jag överlever väll (Y)


☻ Dag 7 – Min bästa vän

Min bästa vän heter Ottilia Ulla Söderström och vi träffades genom skolans tyska lektioner (har även träffats som små), hon går på Månen och jag på Kronan. Först gången vi va förutom när vi var små var på midsommaren 2010, och eftersom att vi kände varann sen tidigare så var det inte så spännt och vi vågade vara oss själva. Det är en dag/kväll/natt jag aldrig kommer glömma! <3 Inte heller alla våra Söderfors nätter. Vi kan ha riktigt roligt med varann även fast vi gör tråkiga saker ibland, vi är som gjorda för varann (a) :D <3 älskar henne sååå mycket och är jätte glad över att jag frågade om hon kunde komma hit dendär midsommaren! Hur skulle liksom mitt liv vara utan dig? Jo, ingenting.. :) <3


snälla lilla gubben, GE DEJ förfan

en viss liten person säger att jag är en player, hora, lögnare, fitta, gangster, pucko och skabb..?

player är jag inte, vart är min nya kille? hora? nej inte precis jag knullar inte runt? och de andra fem är också falska "rykten" .__. så hur orkar du?


och självklart så är jag ju ingenting utav det som står ovanför, så snälla sluta bry dej om mitt liv och bara för att du "inte känner mej längre" så behöver du inte säga en massa skit till mej.. orkar inte med att bråka längre. sköt ditt lilla liv så sköter jag mitt (Y)

kommer alltid finnas där för dej, det ska du veta

sötan du är perfekt, glöm inte det! <3


☻Dag 6 – Min dag

Min dag har varit ganska lik alla mina andra dagar, på morgonen ringde klockan 20 i 6 och så somnade jag om och vaknade igen halv 7, då gick jag upp, skyndade mej och struntade i frukosten ^^ gick ut 7 och så kom bussen 10 över 7 :) i skolan så va alla lektioner som vanligt förutom matten, då kom min syster och hennes lärare och snackade om NV på högbergsskolan.. inte så intressant för mej pg a att jag inte sak gå där ^^ förutom det så har jag typ drygat runt lite med helena som vanligt (;

slutade skolan 2 och gick till stationen, satte mej vid pontus på bussen så satt johanna och simon framför och pratade lite strunt (Y) :D kom hem 3 och nu sitter jag och lyssnar på musik :) ska äta nått, gå ut och ge hästarna hö och sen plugga för fullt! :)



Videos från idol turnén




mat från restaurangen, jag inte kommer ihåg namnet på

vi åkte ju på restaurang igår före idol konserten (:

         

         

         

 

         


☻Dag 5 – Vad är kärlek

För mig är:

Kärlek till en pojkvän är en pirrande känsla i magen, personen är som en drog och man längtar alltid efter att träffa personen igen.

Kärlek till djur är väldigt stor! Riktig kärlek till ett djur är som att ha en bäbis. Till exempel min katt, jag känner mig som en mamma till honom ibland, han är sååå söt! :D

Kärlek till sina vänner är inte lika lätt att känna som vissa tror. Om det är riktig kärlek vet man att vännen aldrig skulle ljuga för dig elr svika dig med mening på något sätt, och veta att den personen litar på dig till 110%.

har nu 2 par nya skor i mitt liv (a)



jag är lite efter med att köpa uggissar men det skiter man väll i (a) det ser typ ut som att det är kilklack på dom till höger men det är bara skuggan ^^

idol konsert i gävle

nu börjar idol konseren i läkerol arenan :D är här med johanna mamma och pappa ^^

resultatet blev...

 

 

☻Dag 4 – Det här åt jag idag

jag åt ingen frukost och har bara ätit en dubbelmacka sen jag kom hem x) men ska äta nått innan vi åker och så ska vi nog på resturang och äta nått gott (Y) känner att jag kommer glömma slänga in dethär inlägget när jag kommer hem så jag lägger upp det nu istället (a)


spänningen stiger (a)

sitter nu med en stinkade färg i håret, som johanna på nått konstigt sätt tycker luktar gott x) hihi ^^ aja kmr lägga upp en bild på hur det blir sen ;)

vi ska ju åka på idol konsert skit senare, så jag håller på att bestämma vilka kläder jag ska ha på mej och så ;) kommer upp bilder på mina nya skor senare också :D (Y)

ska slinga håret nu (Y)

vaknade 10 och så kom mamma halv 11 och frågade om jag skulle mä till tierp, åkte med och köpte slingning på droppen :) ska duscha nu och äta sen blir det slingor! :D spännande (a) jag har ju aldrig färgat eller gjort någonting med mitt hår ^^


mobildbilder på brud's (Y)




gävle city (Y)

som vanligt så vaknade jag och kunde inte äta frukost, det är nått fel på mej :o jag kan liksom inte äta frukost, det är bara äckligt och uusch! :o ingen mer som har så? :o

anyway, åkte med expressbussen till gävle med ottilia och eva efter skolan :) johanna kom med 4 tåget från tierp sen och så gick vi runt och letade efter nödvändiga saker, jag hittade bara 3 saker idag, men bättre det än ingenting! right? :D

 

 

garnier eye roll-on - 99 kr
puder - 49,50 kr
smink borste - 19,50 kr

allt från h&m (a)


☻Dag 3 – Mina föräldrar

Min mamma heter Heléne och min pappa Mats, det finns inte så mycket mer att säga. (a)


tur att ni finns

det är ju inte bara dum huven här i världen som tur är! (Y) hela världen borde vara tacksamma över att ni finns här! :o <3

sök hjälp förfan

dubbelmoraliska människa, nu får du ta och ge dej.. bestämm dej nån gång!

vrf orkar ni bry er?

tror jag ska bli emo (Y) höhö, elr inte då.. för jag bryr mej inte ett SKIT om vad ni tror! <3

asså jag fattar inte hur folk orkar störa sej på mej när dom inte ens vet vem jag är elr hur jag är.. dom som tror att jag är en horig liten biatch tror såå fel!

melissa horn - långa nätter

johanna har gjort så att jag är besatt utav denhär låten, haha ^^ <3 älskar den :) låten fanns inte på youtube i orginal ;o aja sök på spotify så får ni höra den vanliga mä (Y) ;)




Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara, med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill Åh långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter

☻Dag 2 – Min första kärlek

Min första riktiga kärlek var Kevin Välimaa, före honom sa jag bara "jag älskar dig" men visste egentligen inte vad det betydde. Särskillt när man var väldigt liten, då tänkte man att man var jättekär men det var man ju inte.. haha :)


☻Dag 1 – Presentera mig själv

Som de flesta nog redan vet så heter jag Josefin Johansson är 15 år och fyller 16 år den 14 april. Jag bor i Untra som ligger på landet precis mitt emellan söderfors och mehedeby. Jag går i skolan i Tierp, Aspenskolan på avdelningen "Kronan". ^^ Mina vardagar är som mest fyllda utav att sitta vid datorn eller att kolla på tv, men när jag inte gör det så rider jag eller är med mina kompisar. :) Våran familj har två katter som heter Tim och Teo och en häst som heter Novelle.


den fruktande listan

eftersom att jag aldirg kommer på nått att skriva på bloggen så snodde jag en lista av eva (a)

☻Dag 1 – Presentera mig själv.
☻Dag 2 – Min första kärlek.
☻Dag 3 – Mina föräldrar.
☻Dag 4 – Det här åt jag idag.
☻Dag 5 – Vad är kärlek.
☻Dag 6 – Min dag.
☻ Dag 7 – Min bästa vän.
☻Dag 8 – Ett ögonblick.
☻Dag 9 – Min tro.
☻Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
☻Dag 11 – Mina syskon.
☻Dag 12 – I min handväska.
☻Dag 13 – Den här veckan.
☻Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
☻Dag 15 – Mina drömmar.
☻Dag 16 – Min första kyss.
☻Dag 17 – Mitt favoritminne.
☻Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
☻Dag 19 – Detta ångrar jag.
☻Dag 20 – Den här månaden.
☻Dag 21 – Ett annat ögonblick.
☻Dag 22 – Det här upprör mig.
☻Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
☻Dag 24 – Det här får mig att gråta.
☻Dag 25 – En första. 
☻Dag 26 – Mina rädslor.
☻Dag 27 – Min favoritplats. 
☻Dag 28 – Det här saknar jag.
☻Dag 29 – Mina ambitioner.
☻Dag 30 – Ett sista ögonblick.

en riktig cp dag

jag och johanna gjorde mat och åt nyss ^^ klyftpotatis paprika och fisk.. inte det godaste men va iaf inte så illa som jag förväntade mej (Y) hihi ;)

skoldagen har varit lite konstigare än vanligt, va mä helena hela dagen och vi va mä björnis danne apiko och robert på lunchen ^^ kastade snö och dampade loss x) kul va det iaf ^^ (Y) aja blev lite missförstånd idag mä, och det känns som att hela 8an på kronan biatchblickar mej ;s aja, jag har inte gjort någonting så jag vet inte vrf :/ men allt ordnar sej väll (Y) :)

nu hade jag tänkt mej att fortsätta på min so uppsats och troligen bli klar med den innan jag ska rida :) dagen blev inte mer intressantare än såhär.. tihi ^^

gonatt :)

idag känner jag iaf att jag har gjort lite nytta (a) kom hem och träningscyklade i typ 40 min och kollade på tv, skulle rida men kände att det va för sent så ska nog göra det imorn ist (Y) började skriva på en so uppsats, ska fortsätta med den imorn med :) så nu vill jag bara säga gonatt och sov gott (a)


sweeet kid ;o



dethär är världens gulligaste justin beiber fan ever! :D kolla på klippet så får ni se själva! :o

ska fixa mat nu och äta, sen ska jag nog rida (Y)

dagens tisdag = träningscykel + tv

kom hem för typ 20 minuter sen ^^ har bytt om och ska träningscykla och kolla på tv nu :)

btw, min bloggerfy dampar loss ;o nån annans som också dampar elr är jag ensam? ;o


chuck time! :D

ska lägga mej i sängen med min dator och kolla på det nya chuck avsnittet (Y)


thumbs up for

*Basutbudet feat. Rebecca & Fiona - Låna Pengar


*LMFAO - yes


*
volyummaster
 
*ottilias blogg


*helenas blogg


*anton koubas blogg

elmert (Y)

är mä carro nu jaah (: vi har grillat mini marsmallows och gjort en brasa ^^ och juste! kollat på karlsson på taket :D



i brist på nya bilder på mej och carro tar jag en från fjortisdagen (A)

ponnyakuten

sitter nu med pappa och kollar på ponnyakuten (Y)



går 19:00 varje söndag elr på svtplay

frukost (Y)

ska tvinga mej upp ur sängen nu och äta lite frukost :)


reklamen jag ALDRIG tröttnar på (a)



love it (a)

Greyson Chance, så mycket bätte än justin bieber

Greyson Chance - Waiting Outside The Lines


dusch

red som sagt ut i skogen med novelle, han var jättepigg så jag lät honom springa (Y) det va jätte mysigt :] kom hem och åt pasta och kyckling sallad som johanna och dom hade gjort :) ska duscha nu ^^

I just fainted

ska ut och rida nu (Y) kanske känner mej lite bättre efter en nypa frisk luft <3


STOR diss!

 mcflurry toblrtone på mcdonalds rekommenderas INTE, chokladen smakade som billig lösgodis choklad blandat med smör..


136 dagar tsm
nu är det slut mellan mej och kevin.. inte så kul, så jag mår skit för tillfället (Y) hehe..

1 september 2010 - 14 januari 2011

sov i 1,5 timmar

jag kom hem 3 och satte mej vid tvn, runt 4 så somnade jag och sen kom mamma och väckte mej halv 6 x) haha, jag va skit trött ;o haha anyway ska ut och mocka nu, sen ska jag nog städa lite (Y)

ännu en header

känner mej som jultomten idag (A) hihi, har gjort en header till ottilia också nu :) johanna hjälpte mej sätta in den (Y)


dagens skämt

gjorde en snabb header till sami, visst är jag generös? (a) ( http://dagensskamt.blogspot.com )


försovning på hög nivå.. måste bättra mej!

somnade om idag och vaknade en timme efter jag ska gå upp i vanliga fall :/ inte bra! ;o måste nog börja tvinga upp mej på nått sätt! ska byta om nu och åker typ halv (Y) sen blir det tåg

heest

knäppte två gulliga kort på senan från mitt fönster nyss ^^ aja ska ut och rida allderlesssss snart (Y)




rödtejp.. (Y)



första dagen efter lovet då, som väntat så känndes det som att vi inte ens haft lov.. :/ angående bilden så skrev j och h för jossan och helle (A) busigt va? ^^

här kommer en anna bild från i fredags (Y)


harry potter



värd pengarna (Y)

uppsala igår



va som sagt i uppsala igår mä ottilia, köpte bara en t-shirt och 2 par svarta tights från hm (Y)

gratisbio

blev nyss medlem på gratisbio.se (Y) har redan kommit igång lite ^^


yeey


ottilia

nu har ottilia också skaffat en blogg ^^

*KLICKKLICK*

byebye

snart bär det iväg till ottilia :) så jag kommer troligen inte uppdatera på några dagar ^^

 


07:27

vaknade och kollade på klockan som var 07.27 imorse, låg och drog mej till 8 sen gick jag upp (Y) jag gick upp mest för att bevisa till pappa att jag inte sover till 3 varje dag.. (a)

den stora frågan kvarstår..

när tar man ut julgranen? :o


göta kanal 3



nu sitter jag johanna jakob och mamma och kollar på göra kanal 3 på tv4 :)

in the ass biatch


header

nu har min snälla syster lagt in min header (Y)


sugigaste filmen på länge

jag och keivn kollade på The boondock saints 2 den sög totalt.. haha x)


NY TV

i LOVE it! :D

philips 47"


idag har den nya tvn kommit då :D lite annorlunda (Y) hihi, förutom att jag har tittat på tv en massa idag så tog jag en lång mysig ridtur mä min bäbis :D

goth harry potter



haha, va bara tvungen att lägga upp bilden (a' den va så ugly.. aja tänkte unna mej en lång skön dusch nu ^^

planerna för veckan

idag gick jag upp 3.. hehe, pappa va skit arg x) aja, ska putsa på novelles träns och hjälpa mamma med annonser ^^

vad jag har planerat för veckan är:
*rida och pyssla i stallet imorgon
*kevin kommer hit på tisdag och sover över här tills onsdag
*åker hem till ottilia på fredag och vi åker till söderfors och är med kvin och pontus (: sen sover jag över hos henne till lördag (Y)


2011

gott nytt åt allihopa! :D


RSS 2.0