Morden i midsommer

Andreas och jag sitter med min söta family och kollar på film, resten av kvällen förblir ett mysterium


känner mej sjuk

åkte till Tierp med mamma och Johanna imorse, åkte till Melins där mamma köpte springskor och tights till mej sen vart det Granngården och Konsum (Y) glömde att säga att jag fick med mej ett par glajjor igår, känns lite stilrenare än gröna och rosa, haha ;) anyway, känns som jag har feber och det är säkert för att jag brände mej.. men ska i alla fall följa med mamma till ridhuset och rida med henne, sen får jag hoppas att Andreas kommer ikväll <3

det brinner i baken.. inge vidare

efter skolan iag tog jag och Carro bussen till Gävle, vi solade solarium och därav brinner min rumpa.. svider som fan på låren och rumpan, usch usch får hoppas det går över tills imorgon, jag är röd som en kräfta nu.. haha :( fick med mej en sport bh, en free bra, strumpbyxor, ett armband, ett lila spetslinne och lite ansiktsprodukter hem idag :) juste fick med mej två små överraskningar till Andreas också ^^ aja ska smörja in min stackars lilla bak med after sun och hoppas på det bästa nu! puss på er alla

klipp, knyt, klipp, knyt osv.

igår fick jag för mej att klippa lite i ett gammalt linne, vart inte precis som jag tänkte mej men det går väl att ha på sej nån skön sommardag, eller?

jag och mina superheta giraffstrumpor

känner mej helt slut i kolan.. det är väl antagligen vädret och skolan som tar kol på en, hehe.. aja har försökt göra lite läxor nu och snart kommer min underbaraste Andreas hit :) gud, kom på att det bara är två dagar i skolan kvar sen är det lov! så himla skönt det kommer att bli asså, det är bara et att jag inte har någon aning om vad jag ska göra.. hehe, aja nu ska jag sluta babbla, tjoo

you didn't have to cut me off, make out like it never happened, and that we were nothing, and I don't even need your love, but you treat me like a stranger, nd that feels so rough

var och träffade min käraste Eva ett tag idag, känns riktigt kul att träffa henne! :) får hoppas att vi ses mer och mer nu så att vi kan få en lika stark vänskap som vi hade förut, jag saknar verkligen den tiden må jag säga!
men nu är jag i alla fall hemma och ska städa undan lite i rummet och plocka ner alla tvättade kläder jag jag inte orkat på ett tag nu.. det är typ en halv meter hög hög med kläder här hahaha, (kan man säga så??)
sen ska jag försöka göra läxor och plugga lite, men det brukar ju inte precis bli av så ofta.. (a)

Dag 3 - Om jag blev rikast i världen skulle jag

shoppa loss och köpa söta presenter till mina vänner, köpa en bil åt Andreas och åka på mycket äventyr! :)

och mina grabbar skriker sho när jag glider.

lördagen blev trevlig, kvällen/natten slutade med att jag och Johanna satt hemma hos henne för att vänta på min buss som kom 3, eller ja 4 eftersom man ställer om klockan.. haha, höll på att somna på bussen flera gånger men höll mej vaken hela vägen hem till Andreas där en mjuk skön säng bara väntade på mej (Y) igår fixade pappa och adde nån båtmotor som adde hade och sen vart de en liten fisketur och korvgrillning :) han åkte till skolan för ett tag sen och vi kommer väl ses imorgon eller nått antar jag
a juste, jag vrickade foten i lördags.. jag är ju så duktig! hae fett jävla ont igår men nu har det mesta gått över (Y) om nån vill veta hur det gick till så var det så att Johanna Ottilia och jag skulle ut på veranda saken för att e va så varmt inne, och eftersom de va en stol ivägen så skuttade jag över den, men tänkte inte på att det skulle finnas ett trappsteg så hamnade med halva högerfoten på den och vipps, tur att man hade lite sprit i kroppen annars skulle jag väl ha avlidit, det gjorde så himla ont!

känns som jag tar ut svängarna


Somebody That I Used To Know

Vart en lång mysig uteritt med Johanna, känns riktigt bra att komma igång med ridningen igen :) det är så himla mysigt ^^ dagens planer lyder såhär, Sandra kanske kommer hit och umgås med mej, mormor morfar och moster kommer och firar Johanna, Andreas kommer nog hit efter han slutat jobba <3 och ikväll åker troligtvis jag/vi och Ottilia till Älvkarleby med spriten i strupen (Y)

Från helt död till mega pigg?

Var jätte trött igår redan när jag och Eva åkte till mej vid sex.. Hade en trevlig dag men eftersom jag var så trött så la Adde och jag oss ganska tidigt (à) det är kanske därför jag har varit uppe sen fem och är så himla pigg nu, haha :o aja, älskling ska jobba idag så han ska gå upp om en timme, måste lägga till att han är så himla söt när han sover! (:


blueberry

gjorde smootie och tårta, vart en stor tårta som är tills imorn när Johanna fyller 19 och en lite mindre som vi åt lite av idag, riktigt gott :) nu ska jag och adde kolla på nått Karatefylla avsnitt, så tjoo

no sleep tonight

har vaknat från och till sen klockan tre och känner att jag verkligen inte kan somna om.. känns ganska jobbigt, dock så kommer min skoldag idag bara innehålla en lektion istället för fem, dock så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag alls.. hehe (n)

igår vart det en liten skogstur med hästarna och sen badade jag och Andreas badkar och kollade på ett avsnitt utan äkta människor (: på kvällen kikade vi på ett till avsnitt innan vi skulle lägga oss och sova

you again

glömde att berätta, men vi kollade på You again för nån dag sen, värd att kolla på så alla vet ^^

vaknade för en stund sen, ska upp och fixa sej för skolan och sen åker man iväg till helvetet med.. vore så skönt med lov just nu!

äkta människor

Anreas och jag har börjat kolla på Äkta människor på svtplay, jag tycker serien är riktigt bra faktiskt (Y) har inte hänt nått speciellt på dom här två dagarna alls,
imorgon har jag och min älskling varit tillsammans i 10 månader så et blir antagligen en dag full av en massa mys ^^ (Y) nu ska vi lägga oss så gonatt

söndag morgon

vi red ju igår, jag hoppade en liten bana och efter några skutt kändes det riktigt bra! Andreas vågade sej på ett hinder i trav(!) han börjar bli duktig :)
nu är det ba påt igen, mamma och älskling tar en kort uteritt nu och sen ska alla tre ner till ridhuset och rida lite :) efter vi har duschat och gjort oss iordning ska vi till crossbanan och kolla på när Staffe åker (Y)

Dag 2 - Personer jag saknar

Dom jag saknar mest är min farmor som dog för några år sen, Sandra som jag inte träffat på jätte länge och Eva, vill verkligen få tillbaka den vänskap som vi hade förr.

på med nitar! riktigt nice


5 kilo godis!

Älsklings pojken Andreas och jag åkte till Ica maxi och köpte fem kilo godis, så nu jävlar har vi godis ett år framöver! ;)


dag 1 - min fritid

jadu, det finns inte så mycket att säga här eftersom jag inte brukar göra så mycket på fritiden.. hehe, jag är för det mesta med Andreas, jag brukar också rida ibland och träna via andra saker, pluggning blir det ju inte eftersom jag är så lat just nu (a) annars sitter jag bara vid datorn och slöar hela dagar..



det där lät så ointressant.. men skitsamma, roligare fritid blir de helt enkelt när de är bättre väder!

du gör så hela min värld faller i bitar

funderar på vad jag egentligen gör fel, hur ska jag ska göra för att du ska förstå och inse hur det är för mej, jag tror både du och jag vill att livet som var en dans på rosor ska komma tilbaka.

babe, din närhet gör mej helt blind.

den senaste veckan har jag helt enkelt glömt bort bloggen.. fy mej! har varit med Andreas och igår red vi, både Novelle och Andreas var jätte duktiga tycker jag! :)
det vart en lite mer annorlunda outfit idag, leopardstrumpbyxor, jag som har så svårt för att testa nått annorluna lyckades, YAY ME!(??)
imorn kommer det nån människa som ska snacka skit i typ två timmar, sen slutar jag (y) måste dock vänta tills Ottilia slutar eftersom jag ska följa med den bruden hem :) åker antingen hem till Andreas på fredag kväll eller lördag morgon, det återstå att se helt enkelt ^^

€€

Fredagen hos Stina vart helt okej, fixade skjuts hem till älsklingen min (y) igår drog han till Niklas för att fira stoffe som fyllde tjugo i fredags, men själv vart man lämnad kvar hemma..


slutat för en och en halv timme sen, riktigt skönt

försökte blogga på andreas iphone igår men det gick bara inte att logga in.. (n) vi skulle rida igår men somnade istället och efter det tyckte vi det var för sent och för mörkt, hehe ^^ blev istället lite kortspel osv, jag gjorde en kind off äppelkaka också ;) gott vart de! aja, skrev nyss klart ens svenska uppgift och väntar på att älsklingen min och ottilia ska sluta, ikväll blir det fest hos Stina, fullt ös :)

ankläppar

är hemma hos älsklingen min, spelade lite sims nyss (Y) ska väl fortsätta med det om jag inte kan komma på nått roligare, hehe ^^
juste vann hoppningen och han kändes helt okej (: så jag är nöjd

Nu vart de som de vart

Andreas färgar mitt hår nu, vi hoppas på att det blir så nära min vanliga hårfärg som möjligt för jag orkar verkligen inte färga hela jävla tiden.. X) Hah, har halvt bestämt mej för att göra slingor i sommar då mitt hår ändå blir lite blekt utav solen, men just för stunden kör vi på det här (:


Melodifestivalen

Sitter nu hos moster och har börjar kolla på melodifestivalen, ska äta lite fika nu och sen drar vi oss hem (: imorn ska mamma och jag hoppa en varsin bana på novelle i Älvkarleby, så vi får hoppas att det går bra nu efter att han varit skadad


vart en chillkväll

Igår umgicks man med Eva, älskling, Persson, Stoffe och Tobbe (: vart en helt okej kväll (y)

Ligger och segar i sängen hemma hos Adde nu ^^ vi ska väl upp och äta frukost snart antar jag, vid fem ska vi åka hem till min moster och äta god mat osv (; sen åker vi hem till moi!


den stora frågan!

hur ska jag göra med mitt hår? snälla rara hjälp mej med några tips för själv har jag ingen aning! funderat på blonda slingor till sommaren och just nu har jag försökt fått tillbaka min naturliga färg, är ganska nära det, ska jag fortsätta tills jag kommer dit eller göra nått helt annat? vad tror ni är snyggast? tycker dok synd om mitt hår om jag ska göra det ljusare, sliter ju satan..

alltid skönt med korta dagar

I skolan idag hade vi bara en "normal" lektion och en lektion som vi jobbade på utan lärare, riktigt skönt faktiskt (Y) skulle ju egentligen slutat tre idag men nu blev det tjugo över elva! hah ^^ aja, kom ju hem för ett tag sen, mamma och jag ska rida snart, Novelle blir preis skodd nu så nu borde han inte vara lika ömfotad (Y)


RSS 2.0